Kategorier
Kreativitet

Nytt år, nya utmaningar

I år under julledigheten hade jag faktiskt lite tråkigt en stund. Och då formades det lite nya tankar om hur jag vill att det nya året ska vara. Alla är inte helt nya, men jag är ändå redo att jobba mer aktivt med att de ska bli verklighet.

Frigöra mer tid för kreativitet

Eftersom jag redan har identifierat att jag behöver göra mer, när det gäller kreativiteten istället för att bara tänka på att göra, så behöver jag prioritera det. Att ha tid för kreativa projekt. Det innebär att jag behöver dra ner på något annat och i det här fallet har jag faktiskt tänkt dra ner lite på jobb. Jag har ända sedan jag startade mitt eget företag 2008 haft som tanke att utforska mer kreativa sidor hos mig själv för att se om jag kan hitta affärsidéer som jag kan driva mitt företag kring. Men jobbet kom ivägen. Jag har jobbat så mycket att det har fått stå tillbaka. Ska det få plats något nytt måste jag sluta göra något som jag gör idag. Så jag har tänkt hitta någon som kan hjälpa mig med vissa arbetsuppgifter. Så det blir ledig tid i kalendern.

I det här ligger också att jag faktiskt har ledsnat på en del av mina arbetsuppgifter. Inte så att de är dåliga utan mer att jag har gjort de så många gånger och behöver få göra nya saker. Så när det gäller framtida jobb tänker jag att jag måste ha en strategi för vilka uppdrag som jag faktiskt är intresserad av. Som känns roliga, spännande och utmanar mig kreativt.

Jag tänker också att jag ska börja leta efter uppdrag där jag kan använda min kreativitet.

Jag är mycket peppad på det här och hoppas det ska ta mig ett steg närmare att göra mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *