Kategorier
Kreativitet Ull och garn

Februaris utmaning – Tropical

Nu är det dags för en ny månad och nytt tema i The Craft Labs Creative Challenge. I studiecirkelns första träff den här månaden pratade vi om vad vi kommer tänka på när vi hör tropical. Jag tänker på färger. Turkost, olika gröna nyanser, rött och rosa. Klara och starka färger.

När det var dags att välja projekt för den här månaden så hamnade jag på pinterest och sökte på tropical. Det finns en massa härliga bilder på hav och löv, ananas och tropiska blommor. Men vad fastnar jag för? Jo, flip-flops som för mig verkligen är tropisk vardag. Men det jag hittade har inte så mycket med tropisk vardag att göra utan mer om en kyligare vardag. Jag har bestämt mig för att virka en slags toffel med skaft och en flip-flogsula. Här hittar du idé och mönster.

Lite oväntat, men jag är peppad. Återkommer med rapport.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *